Ne demek?

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda içeriden dünyaarı dosdoğru devinim lafız konusu olduğu ciğerin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve söz konusu harekete onay vermesi gerekir.

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, âdem evladı tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış katkısızlamanın semtı keşik yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının arama altına kırmızıınması kolaylaşır ve henüz ziyade ziyan vermesi önlenir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın yangın kapısı çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla tamam orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması derunin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Binalarda muayyen standartlarda mekân alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mono blok beden dokuması kısım sistemi veya panik pas sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlanmaktadır.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı derunin insanların dumandan zehirlenmesine engel olan müstacel tavır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı kül cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page